HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

Automatiseren om uw rendement te verhogen en daarbij de investering zo snel mogelijk terug verdienen?

De HALTER LoadAssistant is de juiste partner voor u!

Waarom HALTER?

Met de loadassistant kunt u direct aan de gang

Het automatiseren van uw CNC-draaibank is geen probleem voor de HALTER LoadAssistant. De HALTER LoadAssistant automatiseert iedere CNC draaibank in slechts enkele minuten met dank aan de HALTER SmartControl. Het programmeren en instellen van de HALTER LoadAssistant kan worden gedaan zonder enige kennis van programmeren en robots. Bovendien is de HALTER LoadAssistant ook geschikt voor kleinere series. Het automatiseren van uw draaibank met de HALTER LoadAssistant zorgt dat uw CNC-specialisten zich kunnen concentreren op hun gekwalificeerde werkzaamheden en dat u het maximale uit uw CNC draaibank haalt.

 

Op welke merken?

Met de HALTER wordt reeds meer rendement gehaald uit volgende merken:

Akira Seiki, Bridgeport Hardinge, DMG Mori, Doosan, Eumach, Haas, Hermle, Hurco, HwaCheon, Kitamura, MAS, Mazak, Mikron, Mori Seiki, Nakamura, Okuma, Quaser, Takisawa, Victor en andere merken.

Kiest u voor HALTER?

ONZE OPLOSSING

HALTER LoadAssistant is een slim en doordacht systeem en doet gewoon wat het moet doen: uw CNC draaibank beladen met kleine en middelgrote series, met zeer korte omsteltijden en zonder dat uw CNC operator daar robotkennis voor nodig heeft.

Puma Sneakers275 Buy X Sega Ss19 Rs 0 Eggman Fast Online OXZikuTwP

ONTDEK HOE DE HALTER LOADASSISTANT WERKT